Galleries

HOME PORTFOLIO LINKS CONTACT

 

 

 

"“Photography is a way of feeling, of touching, of loving.

What you have caught on film is captured forever...

it remembers little things, long after you have forgotten everything.”

Aaron Siskind

 

 

 

Workshop & Recital Flamenco

 

 

 

 

 
Wie wilde kennismaking met flamenco kon terecht in de Kunstacademie Noord-Limburg. Terwijl flamencodanseres Saidjah Galo de cursisten dans inwijdde in de flamenco, konden de cursisten gitaar zich de typische flamencomuziek eigen maken onder leiding van Michel Gillain. Na de workshop konden de cursisten en flamencoliefhebber terecht in de toonzaal van de KANL voor een prachtige flamencovoorstelling.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

 

25 jaar De Piccolo's - Kerstconcert

 

 

 

 

 
Op vrijdag 29 december gaven De Piccolo's de aftrap van hun jubileumjaar - 25 jaar eerder vond immers het "geslaagde kerstspel" plaats waarna De Piccolo's als koor van start gingen. In totaal kwamen meer dan 600 toeschouwers kijken en luisteren naar ons instap-, kinder- en jeugdkoor... én naar een 50-koppige delegatie oud-Piccolo's die speciaal voor dit concert hun uniform nog een keertje aantrokken. Het feit dat De Piccolo's één grote familie is, werd bewezen door enkele koorleden die vanuit China en Canada naar Neerpelt kwamen!

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 Dommelhof feest - 50 jaar

 

 

 

 

 
Het seizoen 2017-2018 wordt een feestseizoen voor Dommelhof. Het Provinciaal Domein bestaat dan immers 50 jaar! Het hele seizoen wordt deze verjaardag in de kijker gezet met extra feestelijke activiteiten. De officiële opening van het feestseizoen ging van start met de traditionele speeches maar daarnaast zorgden tal van artiesten voor een gevarieerd avondvullend programma.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

De Kanniballi's - Verteltheater Jejaaa

 

 

 

 

 
'Wa was da !' Een uitspraak die nog vaak nazinderde bij het publiek na de voorstelling De Kanniballi's. An Melis en Joke Emmers namen de toeschouwers mee naar Papoea Nieuw-Guinea waar kannibalen het gemunt hadden op een Japanse Sumoworstelaar. Verteltheater van de bovenste plank !

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

Follow the Red Line

 

 

 

 

 
Follow the Red Line is een visueel en muzikaal concept naar aanleiding van 10 jaar JazzCase en dit in samenwerking met Musica. Het contrabasensemble Bassss interpreteerde enkele visuele partituren van Belgische componisten. Een bijzondere uitdaging want de uitvoeringen vonden plaats tussen de bomen van Klankenbos. Tijdens de boswandeling stonden klank en kleur centraal en en passant maakte je kennis met beeldend werk van de leerlingen van de Kunstacademie Noord-Limburg. Contrabassist en visueel kunstenaar Paul van Gysegem bracht als afsluiter een improvisatie bij zijn eigen visuele partituren.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

Prille Cadansen XIX - Imago Tijl

 

 

 

 

 
Voor de 29ste maal brachten de jongsten van Imago tijl hun Prille Cadansen.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

Westkapelle (Zeeland)

 

 

 

 

 
Impressies aan het strand van Westkapelle.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

Molens en tulpen in Noord-Holland

 

 

 

 

 
Op molen- en tulpentocht door Noord-Holland ...

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

Babelut Parcours - Goud

 

 

 

 

 
Babelut Parcours is een gloednieuwe (festival)formule op maat van kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Ze kunnen 3 uur lang heerlijk vertoeven in een rijke muziektheatrale omgeving, aangepast aan elk leeftijdsniveau. Op hun tocht langs het parcours worden de deelnemers meegenomen in een stroom van stemmen, ritmes en bewegingen, afgewisseld met de nodige rustmomenten. In een tactiele omgeving ontdekken ze spelenderwijs materialen en geluiden. In interactie met muzikanten en acteurs ontpoppen kinderen en volwassenen zich tot kleine of grote kunstenaars. En dan botsen ze plots op een danseres en een violiste… (Info Musica)

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

Lenteconcert - De Piccolo's

 

 

 

 

 
Voor een twee keer uitverkocht Hubertustheater brachten De Piccolo's hun lenteconcert. Het instap-, het kinder- en het jeugdkoor hebben de afgelopen maanden intensief gerepeteerd en dat resulteerde in een CD-opname. Het resultaat mag er dan ook wezen. Tijdens dit concert werd ook het nieuwe logo van De Piccolo's voorgesteld.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

A journey in MOTION - Imago Tijl

 

 

 

 

 
Imago Tijl, de dansgroep van het Sint-Hubertuscollege, viert dit jaar haar 60 jarig bestaan met hun nieuwste voorstelling 'A journey in MOTION'

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

Neerpelt Lichtstoet 2017

 

 

 

 

 
Klik hier voor de fotoreeks.
 

 

 

Carnaval Sint-Huibrechts-Lille 2017

 

 

 

 

 
De Liller Meulenwiekers mochten als eerste het startschot geven van Carnaval 2017. Ruim 60 groepen stonden dan ook paraat om door de straten van Lille te trekken.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

Klankspiegelingen

 

 

 

 

 
Klankspiegelingen  ... een totaalspektakel met orkest, zang, dans, orgel en multimedia naar aanleiding van de eerste verjaardag van de Neerpeltse beiaard.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

OORtreders

 

 

 

 

 
OORtreders is Afrikaans voor overtreders. OORtreders dwalen rond op verboden terrein of in niemandsland, ver weg van de platgetreden paden. Dit is het domein van de transdisciplinaire kunst of tussen-kunst: kunst tussen disciplines en genres, tussen schouwburg en publieke ruimte, tussen passief en actief beleven, tussen oor, oog, hersenen en lichaam (info : www.musica.be).

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

Museum of the Moon & Zwerk

 

 

 

 

 
Met Museum of the Moon, een werk van de Britse kunstenaar Luke Jerram, werd meteen de aftrap gegeven van het eerste OOrtreders-festival. Musica haalde meteen de Europese première naar Neerpelt. Onder een gigantische, lichtgevende maan bracht het elektrisch gitaarkwintet een performance geïnspireerd door Pink Floyds meesterwerk The Dark Side of the Moon. Een genot voor oog en oor !

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

We dance for dreams - Kunstacademie Noord-Limburg

 

 

 

 

 
'We dance for dreams is de titel van de nieuwste dansvoorstelling van de Kunstacademie Noord-Limburg. Een 150-tal leerlingen van de academie brachten een avondvullend programma in Dommelhof.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

EMJ 2016 - Proclamatie - 1 mei

 

 

 

 

 
Klik hier voor de fotoreeks.
 

 

 

EMJ 2016 - Feestelijke parade - 1 mei

 

 

 

 

 
Klik hier voor de fotoreeks.
 

 

 

EMJ 2016 - Juryoptreden Dommelhof - 1 mei

 

 

 

 

 
Klik hier voor de fotoreeks.
 

 

 

EMJ 2016 - Juryoptreden Kerk Boseind - 30 april

 

 

 

 

 

 
In de kerk van het Boseind traden acht koren uit Reeks A - Kinderkoren aan. Op het podium verschenen achtereenvolgens Lo (B), Den Haag (NL), Antwerpen (B), Telfs (A), Belgrado (SR), Neerpel (B), Lublin (P) en Laakdal (B). En wie dacht dat koorzingen saai is, heeft het helemaal mis. Dat bewijst de foto. Maar of de dirigent het zo leuk vond is maar de vraag.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

EMJ 2016 - Taste of Neerpelt - 29 april

 

 

 

 

 
 

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

EMJ 2016 - Kick-Off

 

 

 

 

 
De Kick-Off is meteen het startsein van de 64ste editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd te Neerpelt.

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

Imago Tijl - De oneindigheid van een canon

 

 

 

 

 
De Oneindigheid van een Canon ... zo heet de nieuwste voorstelling van Imago Tijl. Luc Morren en Jan Imants tekenden voor de prachtige choreografieën. De leerlingen van het St.-Hubertuscollege stonden garant voor een prachtige voorstelling !

Klik hier voor de fotoreeks.

 

 

 

 

Copyright en Privacy

Alle rechten voorbehouden. Voor alle foto's op deze website geldt een copyright. Zij mogen daarom niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van DIGIRAMA.BE gebruikt of overgenomen worden. Foto's kunnen altijd via mail opgevraagd worden.

DIGIRAMA.BE respecteert uw privacy en neemt daarvoor de nodige voorzorgen. Mocht u toch van mening zijn dat een bepaalde foto of foto's niet voldoet of voldoen aan de privacywetgeving, gelieve ons via mail te contacteren.